Mostafa Mohamed bilmecesi!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in geçtiğimiz hafta basın toplantısında bonservisini almak istediğini belirttiği Mostafa Mohamed'in takımda bir türlü kendisine yer bulamaması sorun yaratıyor. Mısırlı golcünün geleceğinin nasıl şekilleneceği büyük bir merak konusu..

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da satın alma opsiyonlu kiralık olarak forma giyen Mostafa Mohamed'in son durumu tam bir bilmeceye döndü. Marsilya maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Terim "Bonservisini almayı düşünüyoruz" dediği Mısırlı oyuncu son dönemde forma şansı bulmakta zorlanıyor. Malatya deplasmanında yedek soyunan ve oyuna giremeyen Mısırlı oyuncunun, bu sezon 7 maçta ilk 11'de oynamaması da kafaları karıştırdı. Terim'in bu tutum sonrası, camiada "Terim memnun değilse 4 milyon Euro'ya bonservisi boşuna alınmasın" yorumları yapıldı. 4 golle Galatasaray'ın en skoreri yıldız futbolcunun opsiyonuyla ilgili kararın 31 Aralık tarihine kadar alınması gerekiyor.

FORMAYA HASRET KALDI
Süper Lig'de oynanılan son 5 maçta Beşiktaş karşısında 12, Gaziantep karşısında 8, Karagümrük karşısında 27 ve Fenerbahçe derbisinde 7 dakika görev yapan Mostafa Mohamed, son oynanılan Malatya maçında süre alamadı. Mısırlı oyuncu UEFA Avrupa Ligi'nde ise son oynanılan Marsilya maçında 1 dakika sahada kalırken, bir önceki Lokomotiv Moskova karşılaşmasında da 14 dakika görev yaptı. 

Galatasaray'ın Marsilya zaferi Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. Eski Açık'ı izleyebilir ve kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0