Terim yoksa, puan da yok!

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kart sonrasında müsabaka hakemlerine söylemleri nedeniyle 5 maç ceza alan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, bu sezon ilk kez takımını yalnız bırakırken deneyimli teknik adamın son dönemdeki toplam cezalı olduğu maç sayısı neredeyse bir sezona yaklaştı!

Malatya deplasmanında 2 puan bırakarak zirve yarışında ağır bir yara alan ve lider Trabzonspor'un 14 puan gerisine düşen Galatasaray'da korkulan başa geldi. Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında 1'i kırmızı karttan, 5'i de maç sonu eylemlerinden dolayı toplamda 6 maç ceza alan Fatih Terim takımını tribünden seyretmek zorunda kaldı. Deneyimli teknik adam sürekli olarak yardımcılarıyla iletişim halindeyken ceza sonrasında Cimbom bir kayıp daha yaşadı.  

Son 10 yılda Fatih Terim'siz 31. sınavına çıkan Galatasaray, 11 beraberlik ve 7 yenilgi ile toplamda 43 puan kaybetti. Teknik direktör Fatih Terim'in aldığı 6 maçlık ceza sonrasında sarı-kırmızılı camia, geçmiş dönemdeki kayıpları hatırlamıştı. İmparator'un son 10 yılda cezalı olduğu 30 maçta 13 galibiyet alabilen Galatasaray, hafta sonu da kayıp yaşayarak seriyi bozmadı. Terim'siz son 10 yıldaki 31. maçına çıkan Aslan, 11. beraberliğini Malatya'da aldı. Sarı-kırmızılılar 7 kez de sahadan yenilgiyle ayrılmıştı.

Galatasaray'ın Marsilya zaferi Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. Eski Açık'ı izleyebilir ve kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0