Oğulcan ve Emre Kılınç'a özel terapi!

Süper Lig'de bu sezon uygulanan yerli oyuncu zorunluluğu sonrasında kadrosunda 3 isme sürekli olarak şans veren Fatih Terim, rotasyona yeni isimleri eklemenin peşinde.. Deneyimli teknik adam milli arada Florya'da yapılan çalışmalarda Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan ile özel olarak görüşerek, beklentilerini aktardı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, beklentileri olduğu Oğulcan ve Emre Kılınç'la özel bir görüşme yaptı. İki oyuncusuna da destek veren tecrübeli teknik adam, "İkinizin de potansiyelini ve daha iyisini yapabileceğinizi biliyorum. Mücadeleden vazgeçmeyin" dedi. Deneyimli teknik adam özellikle kış aylarında sıkışacak olan fikstürde oyuncularının tamamına ihtiyacı olduğunu dile getirirken, yerli kontenjanında yer alan 2 milli oyuncuyu da rotasyona dahil etmenin arayışlarını sürdürüyor. Bu sezon başında Çaykur Rizespor ile büyük bir gerilim yaşanmasına neden olan Oğulcan'ın son oynanılan hazırlık maçında sağ bek olarak oynaması ve performansıyla da teknik heyetten olumlu not alması yüzleri güldüren etkenlerden birisi oldu. Terim'in zorluk derecesi düşük maçlarda genç oyuncuyu savunmanın sağında denemesi pek de sürpriz olmayacak gibi görünüyor. 

Nükseden sakatlığı nedeniyle ülkesi Fransa'ya giden Sacha Boey'in tedavisi, günde 6 saatlik programla yoğun şekilde devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, genç oyuncunun milli ara ertesinde Türkiye'ye dönmesini planlıyor.

FCN Gaming'in yeni bölümünde Curse of the Dead Gods'ı inceledi. Curse of the Dead Gods nasıl oynanır, Curse of the Dead Gods oyunu nasıl bir oyun sorularının cevapları için videoyu izlemeyi unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0