Muslera derbi öncesinde rahat!

Süper Lig'de hafta sonu evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesinde milli takımlara giden oyuncularının dönmesini bekleyen Galatasaray'da teknik heyet, Fernando Muslera'dan gelen haberler oldukça memnun durumda.. 35 yaşındaki yıldız isim, bu sezon milli aralarda yaşadığı "son dakika yetişme" durumunun aksine, maçtan günler öncesinde İstanbul'a gelecek. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Uruguay milli takımına her gidişinde Galatasaray teknik heyetini "dönüş tarihi" konusunda endişeye sokan Fernando Muslera, derbi öncesinde herhangi bir sorun yaşamayacak gibi görünüyor. Salı gecesi Bolivya'da maça çıkacak Uruguaylı kaleci, perşembe günü İstanbul'a dönmüş olacak. Bir gün izin verilecek tecrübeli file bekçisi, dinlenecek ve Fenerbahçe derbisi öncesi cuma ve cumartesi Florya'da yapılacak antrenmanlara katılacak.

Hatırlanacağı üzere, Fernando Muslera bir önceki milli arada Konya maçı için özel uçakla Uruguay - İspanya uçuşu yapmış ve maçtan bir gün önce İstanbul'a gelmişti. Eylül ayında ise 35 yaşındaki yıldız isim Trabzon yolculuğu için havalimanında takıma katılmıştı. 

FCN Gaming'in yeni bölümünde Curse of the Dead Gods'ı inceledi. Curse of the Dead Gods nasıl oynanır, Curse of the Dead Gods oyunu nasıl bir oyun sorularının cevapları için videoyu izlemeyi unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0