Aytaç için en ciddi talip Adana Demirspor!

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna bedelsiz olarak kattığı Aytaç Kara, beklentilerin altında kaldı. Bu sezon formaya hasret kalan ve son dönemde 21 kişilik maç kadrolarına da alınmayan 28 yaşındaki oyuncu için Adana Demirspor'un talip olduğu iddia edildi. Başkan Murat Sancak'ın transferle ilgili olarak bizzat başkan Burak Elmas ve Fatih Terim'le görüşerek, devre arasında resmiyet kazandırması bekleniyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Adana Demirspor yönetimi, milli arada transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Özellikle orta sahaya takviye yapmayı planlayan Lacivert-Mavililer, gözünü Galatasaray 'da istediği şansı bulamayan Aytaç Kara'ya dikti. Başarılı orta saha oyuncusuyla menajerler aracılığıyla görüşmeler başladı. Aytaç'ın daha fazla süre almak adına gelen teklifleri değerlendirdiği ifade edilirken, Adana Demirspor oyuncuyla söz kestikten sonra Sarı-Kırmızılı kulüple masaya oturacak. İlk etapta kiralık olarak gerçekleştirilmesi planlanan transferin bonservisle de bitme durumunun olabileceği gelen haberler arasında..

Adana Demirspor başkanı Murat Sancak geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Adanalı olan Fatih Terim'in, oyuncu istediklerinde Demirspor'a kolaylık yapması gerektiğini vurgulamıştı. Teknik direktör Montella'nın da Aytaç'ı takımında görmeyi istediği biliniyor.

FCN Gaming'in yeni bölümünde Curse of the Dead Gods'ı inceledi. Curse of the Dead Gods nasıl oynanır, Curse of the Dead Gods oyunu nasıl bir oyun sorularının cevapları için videoyu izlemeyi unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0