Kerem'in yeni sözleşmesi belli oldu!

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken ve Avrupa kulüplerinin de ilgisinin bulunduğu Kerem Aktürkoğlu için yönetim harekete geçti. Bu sezon ilk 11'in değişmezlerinden birisi olan 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde büyük bir iyileştirme yapılırken, gelecek tekliflere karşı serbest kalma maddesi de eklendi. 

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesinde mutlu sona ulaştı. Eylül 2020'de Erzincanspor'dan bedelsiz alınan Kerem, 2 yıl içinde performansıyla büyük ses getirdi. Hem Galatasaray'ın hem de A Milli Takım'ın vazgeçilmezleri arasına giren genç futbolcunun bonservis değeri yükseldi ve yıllık maaşına da zam yapılıyor. Avrupa kulüplerinin radarına giren ve Terim'in de sezon içerisinde sık sık "Gözbebeğimiz" dediği 23 yaşındaki oyuncunun 900 bin TL olan yıllık maaşı 10 milyon TL'e çıkartılacak. Çeşitli bonus maddelerinin de bulunduğu 5.5 yıllık sözleşmede ayrıca 20 milyon Euro değerinde serbest kalma maddesi de eklenirken, böylelikle bir süredir Kerem'i takip eden Avrupa kulüpleri karşısında pazarlık masasında da yönetim elini güçlendirmiş oldu. 

Dünya Kupası elemeleri kapsamında A Milli takım kampında bulunan Kerem'in, milli ara dönüşünde resmi sözleşmeyi imzalaması ve kulüp tarafından da duyurunun yapılması bekleniyor. 

FCN Gaming'in yeni bölümünde Curse of the Dead Gods'ı inceledi. Curse of the Dead Gods nasıl oynanır, Curse of the Dead Gods oyunu nasıl bir oyun sorularının cevapları için videoyu izlemeyi unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0