Omar Elabdellaoui için acele edilmeyecek!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı ancak yılbaşında yüzünde havai fişek patlaması sonrasında uzun bir süre sahalardan uzak kalan Omar Elabdellaoui yeniden sahaya çıkmak için geri sayıma geçerken, teknik heyetin kararı daha farklı.. Norveçli oyuncunun saha çalışmalarına başlayacak olması moralleri yerine getirirken, takımdaki yerini alması gelecek sezonu bulabilir! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; 2021 yılına girerken çocukları için havai fişek patlattığı sırada gözünden yaralanan ve o tarihten itibaren sahalardan uzak kalan Galatasaraylı Omar Elabdellaoui, önceki gece müjdeli haberi verdi. Kök hücre ve kornea nakli operasyonları başarılı sonuçlar veren ve sağ gözü tekrar görmeye başlayan 29 yaşındaki savunmacı, ocak ayında sahalara döneceğini açıkladı. Ancak yeni yıldan itibaren takımla çalışmalara başlayacak olan tecrübeli oyuncu için sarı-kırmızılı kulüp henüz karar vermedi.

ALTERNATİFİ HAZIR
Lisansı askıda olan Norveçli sağ bekin durumu yakından gözlenecek. Omar'ın sahalara dönüş sürecinde kesinlikle acele edilmeyecek.
Teknik direktör Fatih Terim'in de önce oyuncusunun durumunu takip etmeyi istediği öğrenildi. Yabancı kontenjanı dolu olan Galatasaray'ın elinde iki sağ bek (Sacha Boey ve DeAndre Yedlin) bulunuyor. Son olarak milli arada Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında savunmanın sağında Oğulcan Çağlayan'ı deneyen Terim'in, performansından memnun kaldığı öğrencisini de bu bölgede kullanmayı planladığı ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0