Popescu için pazarlıklar başlıyor!

Yaz transfer döneminde gençlik operasyonu yapan Galatasaray'da ara transfer döneminde de scout ekibiyle birlikte çalışmalar devam edecek. Teknik direktör Fatih Terim'in sık sık toplantı yaptığı oyuncu izleme grubunun hedefinde Romanya'nın yeni yeteneklerinden Octavian Popescu var. Sezon başında Cicaldau ve Morutan'ı kadrosuna katan, bu oyunculardan da oldukça memnun olan Terim, genç kanat oyuncusunun da transferinin gerçekleşmesini talep etti. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, scout ekibinin uzun süredir takip ettiği 18 yaşındaki Rumen yetenek Octavian Popescu'yu elden kaçırmak istemiyor. Bu sezon FCSB formasıyla Romanya Ligi'nde çıktığı 12 maçta 4 gol atan sol kanat oyuncusu, Avrupa futbolunda geleceğin yıldızlarından biri olarak gösteriliyor. Her iki ayağını da kullanabilen ve scout raporu sonrası sezon başında Galatasaray'ın gündemine gelen Popescu için yöneticilerin ciddi girişimleri var. Kulüp başkanı Becali, "Birkaç yıl sonra 40-50 milyon Euro'ya satarım." dediği Popescu'yu taksitle bırakmaya kesinlikle yanaşmıyor. Ancak Rumen kaynaklar, Galatasaray'ın bu transferi 15 milyon Euro'ya bitirebileceğini öne sürüyor.

YEŞİL IŞIK YAKTI
Sarı-Kırmızılılar açısından en pozitif gelişme ise oyuncunun transfere yeşil ışık yakması..
Menajerler aracılığıyla yapılan görüşmede, Popescu'nun Galatasaray'ın teklifine "Evet" dediği ve kulüplerin anlaşması halinde sözleşme imzalamaya hazır olduğunu bildirdiği öğrenildi. Özellikle de vatandaşı Cicaldau ve Morutan'ın oyuncu üzerinde yaptığı konuşmaların etkili olduğu bildirildi. Yönetim şimdi bu transfer için limit açmanın formülünü arıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0