Derbi için Diagne bir adım önde!

Süper Lig'e verilen milli aranın sona ermesinin ardından Galatasaray'da gözler hafta sonu oynanacak derbiye çevrildi. Milli arada Bursaspor ile hazırlık maçı yapan ve oynamayan oyuncularının maç kondisyonunu yukarıda tutmayı planlayan teknik heyet, hücumda kimi oynatacağı konusunda oldukça kararsız.. Milli arayı Florya'da geçiren Mbaye Diagne hem fiziksel performansı hem de isteğiyle derbi için formaya oldukça yakın! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Senegal kadrosuna davet edilmeyen ve milli arada Florya'da kalan Mbaye Diagne'nin performansı, derbi öncesinde teknik direktör Fatih Terim'in kafasını karıştırıyor. Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında tek devrede hat-trick yapan tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe derbisi öncesi kadrodaki rakiplerinin bir adım önünde görünüyor. Özellikle Halil ve Mohamed gibi isimlerin milli mesaiden yorgun dönecek olması, daha iyi bir hazırlık dönemi geçiren Senegalli golcüyü formaya yaklaştırmış durumda. Terim, milli takımdan oyuncular döndükten sonra yapılacak toplu idmanda nasıl bir tercih yapacağına karar verecek.

Derbide olası ihtimallerden birisi de çift forvete dönmek olan deneyimli çalıştırıcının Halil - Diagne ikilisine süre vermesi pek de sürpriz olmayacak gibi görünüyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0