Terim'in derbi planı hazır!

Süper Lig'e verilen milli arada Florya'da çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, ekibiyle birlikte derbinin planlarını hazırlarken taktik çalışması için milli takımdan dönecek oyuncularını bekliyor. Rakibinin eksiklerini analiz eden deneyimli teknik adam, hücum hattındaki isimlere de özel görev verecek. 

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; millî arada Fenerbahçe’nin teknik ve taktik analizleri üzerinde detaylı çalışmalar yapan Fatih Terim, millî takımdan gelecek oyuncuların da takıma katılmasıyla beraber derbi planlarını anlatacak. Perşembe gününden itibaren tam kadro çalışmalara başlayacak olan Galatasaray'da taktik çalışmalar da bugünden itibaren başlayacak. Tam kapasite olacak Ali Sami Yen Stadyumunda taraflarının da desteğiyle üç puana coşkulu bir oyunla ulaşmak isteyen tecrübeli teknik adam, özellikle oyun kurarken hata yapılmaması ve geçiş oyunlarının hızlanması için özel çalışmalar yaptıracak.

Dünya Kupası’ndan elenen Romanya milli takımının oyuncuları Cicaldau ve Morutan geçtiğimiz günlerde İstanbul’a dönerek takıma katıldı. Fatih Terim morali bozuk olan oyuncularla görüşerek artık derbiye odaklanmalarını istedi.

EKSİKLERİN ÜZERİNE GİDECEK
Sahaya çıkaracağı ilk 11'i kafasında büyük oranda şekillendiren Terim, hücum hattını ise antrenmanlardaki performanslara göre belirleyecek.
Deneyimli teknik adam ayrıca öğrencilerine Fenerbahçe’nin savunma kilidini açmak için sık sık şut çekilmesi yönünde takımına talimat verecek. Sarı kırmızılılar hem Altay’ın yokluğunu avantaja çevirmek hem de baskı oluşturmak için bu yolu seçecek. Ayrıca forvet oyuncularından, savunmadan dönen topları kovalamaları istenecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0