Burak Elmas'tan konuşmama kararı!

Galatasaray başkanı Burak Elmas, bir süredir Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarına karşı yürüttüğü mücadeleye takımının son derece kritik bir Avrupa Kupası maçı oynayacak olması nedeniyle ara veriyor. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, Avrupa Ligi'nde deplasmanda oynanacak olan Lazio maçı öncesi takımdaki konsantrasyonu bozmamak adına, susma kararı aldı.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın bir nuımarası Lazio maçı öncesi takımdaki konsantrasyonu bozmamak adına susma kararı aldı. Kurmaylarıyla da görüşen Elmas, kritik mücadele öncesi kulüpten çatlak ses çıkmasını kesinlikle istemiyor. Bu süreçte hem teknik ekibe hem de oyunculara tam destek verilecek. Sarı Kırmızılı yönetimin, İtalya yolculuğu öncesinde Florya'ya moral ziyaretinde bulunması bekleniyor. Başkan Elmas'ın da beraberinde birkaç yöneticiyle İtalya'ya gidecek olan kafilede yer alacağı öğrenildi.

KESENİN AĞZI AÇILACAK
Ligdeki Beşiktaş ve Fenerbahçe derbileri öncesi galibiyet primi belirleyen, ancak beklenen sonucu alamayan Sarı-Kırmızılılar, Avrupa'da benzer bir uygulamaya gidiyor. Fatih Terim'le görüşen yönetimin, grup liderliğine yönelik ekstra prim vereceği, rakamın da takım İtalya'ya gitmeden önce Florya'da açıklanacağı bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0