Lazio deplasmanında Marsilya taktiği!

UEFA Avrupa Ligi'nde liderlik maçına çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, taktiksel olarak özel hazırlanıyor. İç sahada Marsilya'yı dört golle geçen Galatasaray, deplasmanda oynayacağı Lazio maçında da hemen hemen aynı sistemle sahaya çıkacak. Koronavirüs testi pozitif çıkan Cicaldau'nun yokluğunda Morutan ilk 11'de olacak. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, zorlu Lazio maçına taktiksel olarak özel hazırlandı. Deneyimli teknik adam Ligde lider Trabzonspor'un 16 puan gerisine düşen Galatasaray, liderlik maçına çıkacağı Lazio karşılaşmasına konsantre oldu. Ekibiyle birlikte çalışmalarını tamamlayan teknik direktör Fatih Terim, bu zorlu mücadelede Marsilya maçındaki planını uygulayacak. O gün Aslantepe'de beraberliğin yetmediği Fransız ekibine savunmasını öne çıkarmasının cezasını Cicaldau, Feghouli ve Babel kesmişti.

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve karantinada olan Alexandru Cicaldau dışında aynı hücum hattı Roma'da sahada olacak ve galibiyetten başka şansı olmayan Lazio'nun hatasını kovalayacak. Serie A'da son 4 maçında 11 gol yiyen İtalyan ekibinin savunma zaafları, Florya'da video-analizlerle oyunculara tek tek gösteriliyor. Avrupa Ligi'nde grubunu lider bitirmek isteyen sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim, tek değişiklik dışında Marsilya karşısındaki ilk 11'ini bozmayacak.

LAZIO MAÇININ KADROSU BELLİ OLDU
Muslera'nın
önünde Yedlin- Nelsson-Marcao-Van Aanholt dörtlüsü görev yapacak. Tek ön liberoda Taylan Antalyalı'yı sezonun etkili isimlerinden Berkan Kutlu tamamlayacak. Feghouli ve Morutan oyun içinde sık sık yer değiştirecek. İleri uçtaki Diagne'nin açtığı alanları Kerem dolduracak. Terim, maçın gidişatına göre kulübeden Mohamed, Halil, Babel ve Barış Alper hamlelerinde bulunacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0