Devre arasında özel görüşme!

Hafta sonu evinde oynadığı Altay karşılaşmasında 2 puan bırakan Galatasaray zirveden uzaklaşırken, karşılaşma içerisinde flaş bir gelişme yaşandı. Mücadeleyi tribünden takip eden başkan Burak Elmas, devre sonunda eski başkanlardan Faruk Süren ve yönetici Ali Dürüst ile toplantı yaptı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın hafta sonu evinde puan kaybettiği Altay karşılaşması sırasında Ali Sami Yen Stadı'nda dikkat çeken bir görüşme gerçekleşti. Altay karşılaşmasını protokol tribününde takip eden başkan Galatasaray başkanı Burak Elmas, ilk yarının 1-1'lik skorla tamamlanmasının ardından stadyumda bulunan başkanlık ofisine geçti. Başkan Elmas ile birlikte eski başkanlardan, kayınpederi Faruk Süren ve eski yönetici Ali Dürüst de makama gelirken üçlü bir zirve gerçekleştirildi. Görüşme sırasında kimse içeriye adım atmazken karşılaşmanın ardından beraberliğin faturası ise hakemlere kesildi. 

Mücadele öncesinde de yaptığı açıklamalarda TFF'yi istifaya davet eden başkan Elmas'ın, özellikle son anlarda verilen penaltı sonrasında bir hayli sinirlendiği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0