Terim'den ceza idmanı!

Süper Lig'de evinde aldığı Altay beraberliğinin ardından zirvenin 16 puan gerisine düşen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yaşanan puan kaybı sonrasında takıma ceza verdi. Deneyimli teknik adam daha önce "izin" olarak açıkladığı Pazar gününe antrenman koyarak takımı maçtan sonra Florya'da topladı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Süper Lig'deki Altay beraberliğinin ardından Pazar gününe ceza idmanı koydu. UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda oynanacak Lazio maçı için maçtan bir gün önce Çarşamba günü İtalya'nın yolunu tutacak Galatasaray'da, iç sahada oynanılan Altay maçının ardından Pazar günü takıma izin verilmesi planlanmıştı. Ancak karşılaşmanın 2-2'lik sonuçla sona ermesi Florya'da adeta şok etkisi yarattı. 

Karşılaşma sonrasında takımla bir toplantı yapan teknik direktör Fatih Terim oyunculara pazar günü ceza idmanı koyuldu. Sarı-kırmızılı oyuncular pazar günü moralsiz olarak tesise gelip rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanda ise kimsenin ağzını bıçak açmadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0