Bakambu'nun istediği ücret belli oldu!

Yaz döneminde kadrosunda büyük bir operasyon gerçekleştiren Galatasaray, ara transfer döneminde de eksiklerini tamamlamak için harekete geçti. Sezonun ilk yarısında hücum oyuncularından istediği katkıyı alamayan Fatih Terim, ceza sahasında bitirici bir ismin kadroya katılmasını istiyor. İsmi daha önce Galatasaray ile anılan ve menajerinin geçtiğimiz günlerde İstanbul'da görüşme yaptığı Cedric Bakambu'nun şartları belli oldu. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Bu sezon Diagne, Muhammed ve Halil'den beklediği skor katkısını alamayan Galatasaray'da ocak ayında forvet takviyesi gündemde.. Çin'den ayrılma kararı alan ve forvet arayışında olan Galatasaray'ın da listesinde bulunan Cedric Bakambu, devre arasında Avrupa'ya dönecek. Eski kulübü Villarreal ile görüşen 30 yaşındaki oyuncu, sezon başına 2.5 milyon eurodan 3.5 yıllık kontrat talep etti. Bakambu'nun Galatasaray'a transfer olmak için şartı ise yıllık 3 milyon euro.. Sarı-kırmızılı yönetim sezon başında Bakambu ile aynı paraları isteyen Ghezzal ve Elneny transferlerini veto etmişti. 

Cedric Bakambu, Çin'de Beijing Guoan formasıyla 87 maça çıktı ve 58 gol - 21 asistlik bir performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0