Mohamed için ortalık karışıyor!

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'a transfer süreci tam bir karmaşa olan ve Mısır'da uzun süren görüşmelerin ardından 1.5 yıllığına kiralanan Mostafa Mohamed için ortalık yeniden karışmak üzere.. Zamalek kulübü oyuncusunu geri çağırmaya hazırlanırken, Galatasaray cephesinde de opsiyon hakkında henüz son karar verilmiş değil. 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da satın alma opsiyonu Aralık ayında sona erecek olan Mostafa Mohamed konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - Kırmızılılar'ın Muhammed'in bonservisini almak için devre arasına kadar Zamalek kulübüne 4 milyon dolar ödemesi gerekiyor. Mısır'dan gelen haberler ise kafaları tamamen karıştırdı. İsmi verilmeyen Zamalek yöneticisinin, Akhbar el-Yom'a yaptığı açıklamada "Mohamed'in geri dönmesi için yoğun çaba harcıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin detayında; Zamalek yönetiminin kısa süre önce Galatasaray'la iletişime geçip 23 yaşındaki golcü oyuncu konusundaki kararlarını sorduğu bilgisi paylaşıldı. Galatasaray cephesinin ise Mostafa Mohamed konusunda henüz net karar vermediği ve satın alma opsiyonunun devreye giremeyebileceği iddia edildi. Mısırlı gazeteci Hani Hathout ise Zamalek yetkililerinin Mısırlı oyuncuyla ile temasa geçtiğini dile getirdi. Hathout'un yöneticilerin "Galatasaray ile sözleşme uzatma. Sana daha iyi şartlar sunacağız. Afrika Kupası'ndan sonra seni Avrupa'da bir takıma satarız." dediklerini ifade etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0