Diagne'nin durumu belli oldu!

Süper Lig'de evimizde oynadığımız Başakşehir karşılaşmasında Mbaye Diagne sakatlanarak oyunu terk ederken, Senegalli oyuncunun durumu belli oldu. Maç sırasında dizinden sakatlandığı düşünülerek korkulan Diagne'nin kalça kemiğinde kırık tespit edildiği açıklandı. 

Maçta sakatlandıktan sonra ayağının üstüne basamayan ve sakatlığı ciddi gözüken yıldız futbolcunun durumu bugün yapılacak kontrollerden sonra belli olacaktı. Sarı-Kırmızılı kulüpten Diagne ile ilgili resmi açıklama geldi. Galatasaray, Mbaye Diagne'nin sol kalça eklemini oluşturan kemik yapısının arka üst alanında eklem ilişkili minimal kırık tespit edildiğini açıkladı. Diagne'nin dönüş tarihiyle ilgili bilgi verilmedi ancak sakatlığın uzun sürebileceği belirtiliyor.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada "Başakşehir ile dün oynanan maçta, içinde bulunduğu bir pozisyonun ardından sol kalça ekleminden sakatlık geçiren oyuncumuz Mbaye Diagne’nin bugün sponsor hastanelerimizden Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinin ardından sol kalça eklemini oluşturan kemik yapısının arka üst alanında eklem ilişkili minimal kırık tespit edilmiştir. Şu an için operasyon geçirmesine gerek duyulmayan oyuncumuzun kırık tedavisine başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0