Dikkat çeken istatistik!

Fenerbahçe derbisi sonrasında 6 maç ceza alan ve bir süredir takımdan ayrı kalan Fatih Terim için ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Takımının başında son 23 maçta 2 puan ortalaması yakalayan deneyimli teknik adam, tribünde cezalı olduğu maçlarda 1.34 puan ortalamasıyla takımının zirve yarışından uzaklaşmasında önemli bir etken oldu. 

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, kulüpte dördüncü kez 1 numaralı koltukta otururken kişisel kariyerinin de en uzun süren dönemini geride bıraktı. Deneyimli teknik adam, son dönemde aldığı cezalarla dikkat çekerken takımının başında olamadığı maçlarda yaşanan puan kayıpları da zirve yarışında ağır yaraladı. Süper Lig'de son 6 maçtır galibiyete hasret olan Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'in kulübede olmadığı 23 lig maçında 7 galibiyet - 10 beraberlik - 6 yenilgiyle sahadan ayrıldı. Terim'siz 1.34 olan puan ortalaması, İmparator saha kenarına geçtiğinde ise 2'ye çıkıyor. 

ADANA'DA LOCADA OLACAK
Baba ocağı Adana'ya deplasmana gelen Galatasaray'ın hocası, zorlu mücadeleyi de ev sahibi takımın kendisine tahsis ettiği özel locadan takip edecek. Son haftalardaki hakem hatalarından şikâyet eden Terim, memleketinde 6 maçlık galibiyet hasretine son vermeye çalışacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0