Galatasaray'da kulübeye takviye!

Galatasaray'da bu sezon eleştirilerin başında gelen teknik ekibin eksikliği konusunda teknik direktör Fatih Terim harekete geçti. Deneyimli teknik adam yönetimle yaptığı görüşmede ekibine bir ismi daha dahil etmek istediğini belirtti. Yapılan görüşme sonrasında yabancı bir antrenörün ekibe katılması bekleniyor. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de 7 haftadır galibiyete hasret kalan Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Devre arası yapılacak transferle yoğunlaşan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in ekibine de takviye yapılması planlanıyor. Deneyimli teknik adamın kulübesine yabancı bir ismin dahil olacağı öğrenildi. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılıklarını şu an Selçuk İnan ve Necati Ateş yapıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0