Terim'den başka plan yok!

Galatasaray'da son dönemde ligde işler yolunda gitmemiş olmasına ve teknik direktör Fatih Terim eleştirilerin odak noktası haline gelmeye başlasa da Burak Elmas yönetimi kararını verdi. İmparator ile uzun vadeli bir plan yapan ve 3 yıllık hedeflerini açıklayan yönetim, sonuçlar her ne olursa olsun yola devam edecek.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de 7 haftadır kazanamayan Galatasaray , devrenin kapanış maçını Antalyaspor ile oynayacak. Fatih Terim cezası nedeniyle son kez tribünde oturacak. Terim'e yönelik eleştiriler sosyal medyada artmaya başlasa da sarı-kırmızılı yönetimin tecrübeli teknik adam dışında B planı bulunmuyor. Başkan Burak Elmas, Antalyaspor maçının sonucu ne olursa olsun devre arası planlamasını Fatih Terim'le birlikte yapacak. Terim, kötü gidişata ocak ayında çözüm bulmaya çalışacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0