İsmail Çipe kaleyi devrediyor!

Sivas deplasmanında sakatlanan Muslera'nın ardından Başakşehir ve Adana Demirspor maçlarında kaleyi koruyan İsmail Çipe'nin performansı geçer not almazken, Galatasaray'da kalede değişiklik söz konusu olacak. Teknik direktör Fatih Terim kurmaylarıyla yaptığı toplantı sonrasında Fatih Öztürk'e şans vermeye hazırlanıyor. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da birinci kaleci Fernando Muslera'nın sakatlığının ardından Medipol Başakşehir ve Adana Demirspor maçlarında kaleye geçen İsmail Çipe, gösterdiği performans sonrasında teknik heyette hayal kırıklığı yarattı. 26 yaşındaki eldivenin, Antalyaspor mücadelesinde kaleyi Fatih Öztürk'e bırakması bekleniyor. İki sezon önce Muslera'nın yaşadığı ağır sakatlık sonrasında geçtiğimiz sezon başında Kasımpaşa'dan transfer edilen ve geçen sezon 8'i ligde olmak üzere toplamda 12 maçta görev yapan Fatih Öztürk, 2020 yılının Aralık ayından itibaren hiç bir resmi maçta kaleyi korumamıştı. Muslera sakatlanana kadar bu sezon yedek kulübesinde İsmail Çipe'yle dönüşümlü olarak bekleyen 35 yaşındaki tecrübeli kalecinin performansı belirleyici olacak. 

Öte yandan Galatasaray'ın da çarşamba günü Twitter'dan ilk paylaşım olarak Fatih Öztürk'ün doğum gününü kutlaması dikkat çekti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0