Galatasaray'ın yeni golcü adayı: Dovbyk!

Süper Lig'in ilk yarısında zirveden oldukça uzak kalan Galatasaray, devre arasında hücum hattına takviye yapmaya hazırlanıyor. Bu sezon forvetlerin performansından memnun olmayan teknik direktör Fatih Terim ceza sahasında bitirici bir ismin takıma katılmasını istedi. Listenin ilk sırasında ise Ukrayna'nın parlayan yıldızı Artem Dovbyk var! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, forvet hattı için bir hamle yapmayı planlıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in listesine bu doğrultuda Cedric Bakambu ve Daryl Dike gelmişti. Bakambu kulübü Beijing Guoan'la yolları ayırdı, Dike ise hali hazırda MLS takımlarından Orlando'da forma giyiyor. Gündeme bu iki oyuncunun yanı sıra bir isim daha eklendi. O da, Ukrayna Ligi'nde Dnipro'da forma giyen Artem Dovbyk..

Galatasaray scout ekibinin uzun süredir takip ettiği 24 yaşındaki forvetle, teknik heyetin de ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi. 1.89 cm boyunda ve güçlü bir fiziğe sahip olan tecrübeli oyuncu, bu sezon şu ana kadar takımı adına çıktığı 17 maçta 14 gol attı ve 5 de asist yaptı. Ukrayna Milli Takımı'da da yeni yeni oynamaya başlayan Dovbyk'nin ülkesi adına da 6 maçta 2 golü bulunuyor. Galatasaraylı yetkililer oyuncunun menajeriyle yaptığı ilk görüşmeden olumlu bir sonuç alması halinde rotayı kulübüne çevirecek ve resmi teklifini iletecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0