Yedlin'e çıkış yolu göründü!

Sezonun ilk yarısında Avrupa'da son 16 takım arasına adını yazdıran ancak Süper Lig'de zirveden 20 puan uzakta kalan Galatasaray'da devre arası oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda hareket edecek olan yönetim, aynı zamanda ayrılacak isimler için de çalışmalara başladı. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan isimlerden biri de DeAndre Yedlin oldu. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de ilk devrenin sona ermesinin ardından ara transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'ı yoğun bir tempo bekliyor. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda en az 2 bölgeye takviye yapmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar'da en büyük sorunlardan birisi yabancı kontenjanı.. Gustavo Assunçao'nun sözleşmesini feshetmeye hazırlanan yönetim, başka kimle yollarını ayırabileceğini kara kara düşünürken imdada Oğulcan Çağlayan yetişti. Terim'in son iki maçta sağ bekte görev verdiği genç futbolcunun performansı büyük beğeni kazandı.

Sacha Boey'un ikinci yarının ilk haftasında oynanacak Giresunspor maçına yetişeceğini de hesaba katan Terim'in performansından memnun olmadığı Yedlin'in biletini kesin olarak kestiği öğrenildi. Yönetimin bir türlü bekleneni veremeyen ABD'li sağ bekin menajeriyle temasa geçerek ayrılık kararını ilettiği belirlendi. Sarı-Kırmızılılar 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Yedlin'i kiralık ya da bonservisiyle elden çıkarmak için yoğun mesai harcıyor. Tecrübeli futbolcunun gönderilmesi durumunda kontenjanda 1 boşluk açılacak ve Fatih Terim'in istediği takviye yapılabilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0