Kaleci endişesi!

Sivas deplasmanında Muslera'nın sakatlanması ve ilk yarıyı kapatmasının ardından Galatasaray'da kaleyi kimin devralacağı büyük bir soru işareti oluşturdu. Geçen sezon takıma katılan 34 yaşındaki Fatih Öztürk'ün haftalardır maç kadrosunda olmaması bir kenara; 26 yaşındaki İsmail Çipe'nin de hazırlık maçlarında bile formsuz bir görüntü çizmesi adeta kriz yarattı! 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig'de şampiyonluk yarışına büyük ölçüde havlu atmak üzere olan Galatasaray'da, hafta sonu oynanacak olan Başakşehir maçı öncesi kaleci krizi yaşanıyor. Fernando Muslera'nın geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanında Luyindama ile çarpışarak sakatlanması ve en az 8-10 hafta sahalardan uzak kalacağının açıklanması sonrasında, gözler yedek kalecilere çevrildi. Başakşehir karşısında kaleyi İsmail Çipe'nin korumasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak hem İsmail'in hem de diğer kaleciler Fatih Öztürk ve Berk Balaban'ın formsuzluğu, teknik direktör Fatih Terim'i ciddi anlamda tedirgin ediyor.

OKAN KARARI PİŞMAN ETTİRDİ
Terim ve ekibinin en büyük pişmanlığı, sezon başında Okan Kocuk'un Giresunspor'a kiralık verilmesi oldu. Karadeniz ekibinde çok iyi bir sezon geçiren 26 yaşındaki file bekçisinin, kendisine en ihtiyaç duyulan dönemde kadroda olmaması, Terim'in canını sıkıyor. Devre arasında geri çağrılması gündemde olan Okan'ın yerine, eldeki kalecileri motive etmeye çalışan Fatih hoca, İsmail'e her fırsatta ona ne kadar güvendiğini anlatıyor.

FCN Blog YouTube kanalına buraya tıklayarak abone olabilir ve bizlere destek olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0