Muslera sonrasına Leno veya Meret!

Sivas deplasmanında Fernando Muslera'nın dizinden sakatlanması sonrasında uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Galatasaray'da kaleci transferi gündeme geldi. Sezon başında Okan Kocuk'u kiralık olarak Giresunspor'a gönderen Sarı-Kırmızılılarda bir taraftan da yabancı kaleci takviyesi gündeme geldi. 

Yeni Asır gazetesinde yer alan habere göre; Ocak ayı transfer dönemi yaklaşırken bu konuda en hareketli kulüplerin başında Galatasaray geliyor. Galatasaray'da teknik heyet Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası önceliği kaleci transferine verirken hem yerli hem yabancı file bekçilerin durumu yakından takip ediliyor. Göztepe kalecisi İrfan Can ile ilgilenen Aslan'ın yabancı kaleci meselesine de sıcak baktığı öğrenildi. Arsenal'in 29 yaşındaki kalecisi Bernd Leno ve Napoli'nin 24 yaşındaki kalecisi Alex Meret adaylar arasında.

LENO FORMAYA HASRET KALDI
2018 yılında 25 milyon Euro bonservisle Leverkusen'den transfer edilen Alman kaleci, bu sezon ligde sadece 3 maçta görev yaptı. Bu maçlarda kalesinde 9 gol gören Leno, kaleyi yeni transfer Aaron Ramsdale'e kaptırdı. Leno ligde son 5 maçtır ise maç kadrosuna dahi alınmıyor ve yedek kaleci rolünü 20 yaşındaki İngiliz kaleci Arthur Okonkwo'ya kaptırdı. 

AVRUPA LİGİ'NDE DÜZENLİ OYNADI
Udinese altyapısında yetişen ve 2018 yılında satın alma opsiyonlu olarak kiralanan Meret'in bonservisi için İtalyan ekibi 2019 yılında 26 milyon Euro ödedi. Bu sezon ligde sadece 2 maçta görev yapan 24 yaşındaki İtalyan kaleci, Avrupa Ligi'nde ise 5 maçta forma giydi. Ligin üçüncü haftasında yaşadığı sakatlık sonrasında kalesini David Ospina'ya kaptıran Meret, ligde yedek kaleci olarak maç kadrosunda bulunuyor. 

FCN Blog YouTube kanalına buraya tıklayarak abone olabilir ve bizlere destek olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0