Kupada rakibimiz belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan Galatasaray'ın rakibi belli oldu. TFF'de gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında Galatasaray, turnuvaya katılacağı 5.turda TFF 1.Lig ekiplerinden Denizlispor ile karşılaşacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşma 28-30 Aralık tarihlerinde Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak. 

TFF'nin yeni statüsü gereğince Süper Lig'i geçen sezon ilk 5'te bitiren Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Sivasspor kupaya bu sezon direkt olarak 5. turdan başlayacak. Statü gereğince ZTK Eleme turlarında tur atlayan 27 takıma dahil olacak olan 5 takımla birlikte turnuva yeniden 32 takımla oynanmaya başlayacak.

Kupada 5. tur karşılaşmaları tek maç usulünce, seri başı takımların ev sahipliğinde 2021 yılının son günlerinde oynanacak. Karşılaşmalar A Spor ve ATV'den yayınlanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0