Halil'e yeni görev!

Süper Lig'de hafta sonu Altay ile evinde karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hücum varyasyonları üzerinde çalışmalarını sürdürürken, deneyimli teknik adam sistemi bozmadan çift forvete dönme planları yapıyor. Terim, yaptığı son taktik çalışmalarda Halil Dervişoğlu'nu sağ kanatta denerken ceza sahasına daha kalabalık girmeyi hedefliyor.

Habertürk'te yer alan habere göre; İzmir ekibi ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam eden sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'den sürpriz bir hamle gelebilir. Deneyimli hoca, milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nu sağ kanatta, yardımcı forvet rolünde oynatmayı düşünüyor. Genç oyuncudan sık sık ceza sahasına girmesini ve sol kanattaki Kerem'in de katılımıyla daha hücumcu bir üçlü kurmayı hedefleyen Terim, bu sayede bu sezon dert yandığı "daha çok gol atmalıyız" konusuna çözüm bulmayı hedefliyor. 

Öte yandan Fatih Terim'in en uçtaki isim için son kararını henüz vermediği ancak Mostafa Mohamed'in forma rekabetinde Mbaye Diagne'ye göre bir adım önde olduğu öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0