Mohamed için flaş iddia!

Galatasaray'da geleceği merak konusu olan ve Aralık ayında sözleşmesindeki opsiyonun sona ereceği Mostafa Mohamed için dedikodular artıyor. 23 yaşındaki Mısırlı golcünün bonservisinin alınıp alınmayacağı merak edilirken, Arabistan basınından da flaş bir iddia geldi. 

Arap basınında yer alan habere göre; Galatasaray'ın 4 milyon dolar satın alma opsiyonlu 1.5 yıllık kiraladığı ve opsiyon kullanılmazsa Zamalek'e geri dönecek olan Mustafa Muhammed için Al Sadd kulübü devreye girdi. Daha önce Mustafa Muhammed'e yıllık 4 milyon euro maaşlı bir teklif yapan Al Sadd, bu transferde istediği sonuca ulaşamamıştı. Mısırlı golcünün tercihinin Avrupa olduğu ve Galatasaray'da kalmazsa yine Avrupa'ya transferi tercih edeceği belirtildi. Al Sadd'ın ise bu transferde ısrarcı olacağı ve sonuna kadar Mustafa Muhammed'i bekleyeceği kaydedildi.

Galatasaray formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 22 maça çıkan ve 4 gol - 1 asistlik performans sergileyen Mostafa Mohamed, oynanılan son 5 resmi maçta 45 dakika forma şansı buldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0