Luyindama için rehabilitasyon planı: Kiralık!

Süper Lig'in ilk yarısını lider Trabzon'un 19 puan gerisinde kapatan Galatasaray'da devre arası transfer dönemi oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor. Marcao'nun cezasının tamamlanmasının ardından formanın yüzünü unutan Luyindama için ise tabir-i caizse rehabilitasyon planı devreye sokulacak. Çapraz bağ sakatlığı yaşayan Kongolu oyuncunun kendini toparlaması için düzenli oynaması şart! 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da son dönemdeki futbolu eleştiri konusu olan Kongolu stoper Christian Luyindama ile ilgili ortaya flaş bir iddia atıldı. Sarı-Kırmızılılar'da son dönemde istenilen performansı sergileyemeyen Luyindama'nın bir takıma kiralık gönderilmesi kararlaştırıldı. Galatasaray yönetiminin teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmeden sonra böyle bir karar alındığı öğrenildi. 2 haftadır sakat olan ve Antalyaspor karşılaşmasında oynayamayan tecrübeli stoperin eski takımı Standart Liege'e kiralık olarak transfer olacağı iddia ediliyor. Galatasaray Yönetimi önümüzdeki günlerde Belçika kulübünün yetkilileri ile bir araya gelecek.

SÖZLEŞME YENİLEDİ
27 yaşındaki Kongolu stoperi bu sezon sözleşmesini yenilerken, Galatasaray ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Bu sezon 18 maçta görev yapan Christian Luyindama, 2 yıl önce Belçika temsilcisi Standart Liege'den 5.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0