Mohamed'in bonservisinde mutlu son!

Galatasaray'da uzun zamandır papatya falına dönen Mostafa Mohamed konusu resmiyet kazanmak üzere.. Sezon başında Fransız ekibi Bordeaux'un kapısından dönen Mısırlı oyuncu gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ederken, Burak Elmas yönetimi de oyuncunun opsiyonu için resmi teklifini iletti. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da camianın sonucunu merakla beklediği iş resmiyete döküldü. Geçen sezonun devre arasında Mısır ekibi Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla birlikte 1.5 yıllığına kiralanan Mostafa Mohamed için 'Kalacak mı, gidecek mi?' soruları sorarken, Sarı-Kırmızılılar harekete geçti. Başkan Burak Elmas ve ekibi, 24 yaşındaki futbolcunun 4 milyon Dolar'lık satın alma opsiyonunu kullandı. Zamalek Kulübü’ne gönderilen yazı ile Galatasaray kararını resmiyete döktü. 

Mısırlı golcü oyuncu Galatasaray formasıyla çıktığı 44 maçta 14 gol - 1 asistlik performans gösterdi. Mohamed'in ayrıca kışın düzenlenecek olan Afrika Kupası'nda da milli takım forması giymesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0