Transfer için satış zorunlu!

Süper Lig'de zirveden 21 puan uzakta olan ve 7 maçtır kazanamayan Galatasaray'da devre arası transfer yapılması gündeme gelirken, teknik direktör Fatih Terim geçtiğimiz günlerde başkan Burak Elmas ile görüştü. Florya'da gerçekleşen zirvede transfer listesindeki isimler masaya yatırılırken, kadroda bulunan ve satışı muhtemel 5 oyuncu hakkında da karar verildi. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray’da devre arasında yapılması düşünülen 5 transfer için kaynak aranıyor. Bir taraftan futbolcuların alacaklarını sıfırlamaya çalışan yönetim diğer taraftan da yapılacak takviyeler için planları masaya yatırdı. Buna göre yapılması düşünülen 5 transfer için oyuncu satışı zorunlu olarak görülüyor. Süper Lig’de üst üste yedi maçtır kazanamayan Cim Bom’da gözler, devre arasında yapılacak takviyelere çevrilmiş durumda. Ancak bunun yanı sıra oyuncu satışı da sarı-kırmızılıların gündeminde bulunuyor.

MARCAO 20, KEREM 15 MİLYON EURO
İlk planda da yüksek bonservis getirmesi beklenen Marcao veya Kerem’den birinin satılması fikri ön plana çıktı. Buna göre Marcao için 20 milyon Euro, Kerem için ise 15 milyon Euro alt limit olarak belirlendi. Galatasaray bu iki futbolcudan birini satarak devre arasında yapacağı takviyeler yaratacak. Diğer taraftan bonservisi alınan Mostafa Mohamed'in satılması da seçenekler arasında.

Sarı-kırmızılılar yüksek maliyetleri bulunan ve sözleşmeleri bu sezonun sonunda sona erecek Feghouli ve Babel gibi isimlerle de yolları ayırmayı planlıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0