Kadroda değişiklik geliyor!

Süper Lig'de zirveden 21 puan uzakta olan ve 7 maçtır kazanamayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Deneyimli teknik adam sarı kart cezası nedeniyle Taylan ve Cicaldau'nun yerine bu sezon ilk 11'de hiç şans vermediği Aytaç Kara'ya şans vermeyi düşünürken, savunma kurgusunda da değişiklik söz konusu olacak. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray‘da üst üste gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktör Fatih Terim, kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Terim’in, Marcao’nun cezalı olduğu dönemdeki performansıyla alkış alan Alpaslan Öztürk’e hafta sonu ilk 11’de şans vereceği öğrenildi. Orta sahada da Alexandru Cicaldau'nun sarı kart cezalısı olması nedeniyle formaya en yakın isim olarak Emre Kılınç görünüyor. Merkezde ve kanatta oynayan milli oyuncuya Terim, forvet arkasında serbest rolde görev verecek. Bu sezon Süper Lig’de forma giydiği 11 karşılaşmanın sadece 4’üne ilk 11’de başlayan ve hiçbirinde 90 dakika görev yapamayan Emre Kılınç, Akdeniz ekibi karşısında şans bulacak. 27 yaşındaki oyuncunun müsabakaya 11’de başlaması bekleniyor.

AYTAÇ İLK KEZ ONBİRDE
Galatasaray’ın sezon başında Kasımpaşa’dan transfer ettiği Aytaç Kara’nın bu sezon ilk kez Süper Lig’deki bir karşılaşmaya ilk 11’de başlaması bekleniyor. Trabzonspor karşılaşmasında 45 dakika oynayan, Altay önünde 1 dakika sahada kalan tecrübeli futbolcu, Adana Demir müsabakasında da 24 dakika şans bulmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0