Şampiyonlar Ligi son 16'daki rakiplerimiz belli oldu!

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ve normal sezonda E Grubu'nu lider olarak tamamlayarak adını TOP16'a yazdıran Galatasaray NEF erkek basketbol takımının bu turdaki rakipleri belli oldu. 

I Grubu’nda Galatasaray NEF erkek basketbol takımıyla birlikte Almanya temsilcisi MHP Riesen Ludwigsburg kesin olarak yer alırken, JDA Dijon -VEF Riga ve Hapoel U-NET Holon - Beşiktaş Icrypex eşleşmelerinin galipleri grubumuza gelecek. Play-in maçlarının ardından fikstürümüz belli olacak. Top16 turu 25 Ocak Salı günü oynanacak olan mücadelelerle başlayacak. Top 16 turu her takımın birbiriyle deplasmanlı olarak karşılaşacağı, ocak ayından mart ayına kadar sürecek bir sistemde oynanacak. Her gruptaki ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek.

FİNALLER NİSAN AYINDA BAŞLAYACAK
Çeyrek final aşaması üç maçlık seriler üzerinden nisan ayında oynanacak. Gruplarda ilk sırayı alan takımlar ev sahibi avantajına sahip olacak. Serilerde iki galibiyet alan takımlar Final Four’a yükselecek. Final Four turnuvası sezonu sonlandıracak. Dört takım mayıs ayının başında bir hafta sonu boyunca kozlarını paylaşacak. Yarı finaller cuma, final karşılaşması ise pazar günü oynanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0