Vadinin Aslanları yeni sezona hazır!

2021 Yaz Mevsimi Şampiyonu apoletiyle 2022 yılında mücadele edecek olan Galatasaray E-Spor takımı yeni sezon öncesindeki kadrosunu duyurdu. İdari ve teknik kadronun yanı sıra oyuncu kadrosunda da değişikliklere imza atan Vadinin Aslanları'nın yeni kadrosu şampiyonluk için iddiasını sürdürecek gibi görünüyor. 

Geçtiğimiz sezon Türkiye finallerini kazanarak şampiyon olan ve Dünya Şampiyonası'nda boy gösteren Galatasaray League of Legends takımı yeni sezonda önemli bir yapılanmaya gitti. Şampiyon takımın genel menajerliğini yürüten kerem Şerbetçi'nin yanı sıra takım koçları Basi ve Irean'a sezon sonunda teşekkür eden Galatasaray E-Spor takımı, takımın yıldız ismi olan orta koridor oyuncusu Bolulu ve nişancısı Alive ile de yollarını ayırdı. Şampiyon kadrodan 3 isimle (Kim “Crazy” Jae-hee, ormancı rolünde Berk “Mojito” Kocaman ve destek rolünde ise Onur “Zergsting” Ünalan) sözleşme yenileyen takımımız; ayrılan isimlerin yerine de önemli takviyeler gerçekleştirdi. İlk olarak nişancı rolüne Choi “Focus” Ji-hunile dahil olurken, orta koridor rolünde Emre “Köfte” Akça yer alacak. 

Galatasaray E-Spor takımının koçluk görevini ise Aykut “Crist0l” Yeşilkaya üstlenecek. Takımda ayrıca kulüp menajeri olarak Berkalp Kaan Yılmazoğlu ve Deniz Çınar görev yapacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0