Okan Kocuk: Muslera kolay olunmuyormuş, dedim!

Galatasaray'ın sezon başında Giresunspor'a kiraladığı Okan Kocuk yayıncı kuruluşta katıldığı bir programda özel açıklamalarda bulundu. Yeşil-Beyazlı takımda bu sezonki performansının yanı sıra Florya'daki günlerine de değinen Okan, takım arkadaşı Fernando Muslera'yla ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Fernando Muslera hakkında gelen soruya cevap veren Okan "Galatasaray'da dolu dolu bir iki sezon geçirdim. Muslera sakatlıktan döndüğü gün, sahada gördüğümde içimden 'Muslera kolay olunmuyormuş' dedim. O hem Galatasaray, hem de Türkiye için çok önemli bir kaleci.. Dünyada da en iyi kaleciler arasında yer alıyor. Mükemmel bir karakter ve ben Galatasaray'a transfer olduğumdan beri onunla çalıştığım için onurluyum, gururluyum. Her antrenman öncesinde bir saat fitness salonuna gider, çalışır. Antrenmana gelir, %100'ünü verir, sonra tekrar salona gider çalışırdı." ifadelerini kullandı. 

Giresunspor'a sezon başında kiralanan Okan Kocuk bu sezon 11 maçta görev yaptı ve kalesinde 9 gol görmesine karşın 5 maçta kalesini kapatmayı başardı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0