Arda Turan'ın dönüş maçı!

Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle çok uzun zamandır formasından uzak kalan Arda Turan sevinci yaşanıyor. Takımla birlikte çalışmalara başlayan tecrübeli oyuncunun hafta sonu Altay maçında kadroda olması beklenirken, teknik direktör Fatih Terim bu kararı saha içinden çok saha dışı için alacak gibi görünüyor. 

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de bu Pazar günü Altay'ı konuk edecek olan Galatasaray, seri başlangıcı yapmak istiyor. Lider Trabzonspor'la arasında 14 puan fark bulunan Sarı-Kırmızılılar, zirveye yaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Galatasaray'da 2 dönem teknik adamlık yapmış eski arkadaşı Mustafa Denizli ile karşılaşacak olan Fatih Terim ilk on birini şekillendirmeye başladı. Marsilya maçının ardından Malatya'da rotasyona giden İmparator, bu maça as kadrosuyla çıkacak.

Uzun süreli sakatlığının ardından beklenenden hızlı döndürülen Arda Turan da bu hafta takımla çalışmalara başladı. Sakatlığı atlatan ancak maç eksiğinden dolayı tam olarak hazır olmayan kaptan Arda'nın da Altay maçının kadrosunda olması bekleniyor. Deneyimli oyuncunun saha içinde olmasa da, kenarda hem takım arkadaşlarına hem de yardımcı antrenörler Selçuk İnan ve Necati Ateş'e yardımcı olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0