Terim'den ültimatom: Savaşmayan, gider!

Süper Lig'de zirveden uzakta yer alan ve Trabzonspor ile arasında 14 puan fark bulunan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim aldığı men cezasının onanmasının ardından ligin ilk yarısını kapatmış oldu. Deneyimli teknik adam öğrencileriyle yaptığı toplantıda devrenin kalan bölümünde hata istemediğini ve 5'te 5 yapmalarını istedi! 

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Malatya beraberliği sonrası lider Trabzonspor'dan 14 puan geriye düşen Galatasaray çıkış arıyor. Avrupa'da gruptan çıkmayı garantileyen, liderlik için ise Lazio ile final maçına hazırlanan sarı kırmızılılar lige erken havlu atmamak için devre arasına kadar 'sıfır kayıp' parolasıyla hareket ediyor. Teknik direktör Fatih Terim oyuncularını lige odaklamak için uğraş veriyor. Sarı kırmızılılar ilk yarıda kalan Altay, Sivasspor, Başakşehir, Adana Demirspor ve Antalyaspor maçlarında toplam 15 puan almayı hedefliyor.

Ara transferde yapılacak takviyelerle takımın daha da toparlanacağını düşünen Fatih Hoca, oyuncularıyla yaptığı toplantıda bu beş maçlık periyodun takımdaki bazı kararlarda belirleyici rol oynayacağının da altını çiziyor. Fatih Terim öğrencileriyle yaptığı toplantıda "Önümüzdeki beş maç hem şampiyonluk yarışı hem de sizin takımdaki geleceğiniz için çok kritik. Bu maçlarda göstereceğiniz performansa göre bazı kararlar alacağız. Bizimle birlikte mücadele verecek olanlar kalacak, bu takımda gönlü olmayanlar gidecek. Ona göre davranın." diyerek bir anlamda ültimatom verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0