Ömer Bayram: Utanmamız lazım!

Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. tur maçında evinde Denizlispor'u ağırlayan Galatasaray, rakibi karşısında gol kaçırma rekoru kırdığı maçtan penaltılarla 9-8 mağlup ayrıldı. Karşılaşma sonrasında Ömer Bayram açıklamalarda bulunurken, milli oyuncu "utanmamız lazım" ifadesiyle dikkat çeken bir çıkış yaptı. 

Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Olağanüstü bir maç. O kadar çok pozisyona girdik ki, 10 bile olabilirdi ama hikaye anlatmış oluyorum sonuca bakınca. Elendik. Utanç verici bir durum. Utanmamız da lazım. Camiamızdan, taraftarlarımızdan, hocamızdan özür dilememiz gerekiyor. Sahaya çıktığında o kadar çok pozisyona girebiliyorsan bu maçı açık ara bir farkla kazanman lazım. İlk yarı istediğimiz gibi başladık. Pozisyona da girdik, atamadık. Kaleye gelen ilk pozisyon gol oldu. İkinci yarıya daha iyi başladık. 2 gol arka arkaya bulduk. Olağanüstü bir maç, ne anlatırsam hikaye.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0