Rotasyon kararı pişman etti!

Marsilya karşısında kazandıktan sonra Malatya deplasmanında rotasyona giden Galatasaray'da yaşanan puan kaybı teknik direktör Fatih Terim'i hayal kırıklığına uğrattı. Avrupa - Süper Lig maratonunda takımının fiziksel olarak dinç olmasını isteyen Terim, kurmaylarıyla yaptığı toplantıda zorunda kalmadıkça rotasyona gitmeme kararı aldı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Marsilya karşısında alınan 4-2'lik galibiyetin ardından hafta sonu Malatya deplasmanında rotasyona gitme kararı alan teknik direktör Fatih Terim, bu kararından tam anlamıyla pişman oldu. Genç bir kadroya sahip olmasının yanı sıra oyuncularının kariyerinde ilk kez bu seviyelerde (haftada 3 maç) oynadığına dikkat çeken ve fiziksel olarak yıprandıklarını belirten Terim, bir kez daha rotasyon sonrasında yaşanan puan kaybının ardından kurmaylarıyla toplantı yaptı. Deneyimli teknik adam ideal 11'ini artık bozmama kararı alırken, forvet arkasında Kerem, Cicaldau, Feghouli üçlüsünde ısrar edecek. Merkezde Berkan-Taylan ikilisine alternatif arayan Terim, ileri uçta da Diagne, Mohamed ve Halil arasında bir tercih yapacak. 

Çift forvete dönülmesi durumunda Berkan- Cicaldau merkeze geçerken, Halil forvet arkasında görev alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0