Fatih Terim'den futbolculara önemli uyarı!

Süper Lig'de son haftalarda galibiyeti unutan Galatasaray, zirveden uzaklaşsa da teknik direktör Fatih Terim umudunu kaybetmiş değil. Altay maçı için Florya'da çalışmalar devam ederken, Terim de öğrencileriyle toplantı yaptı. Deneyimli teknik adam takımına bir anlamda da "kendinize gelin" uyarısında bulundu. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; üst üste gelen Karagümrük beraberliği, evindeki Fenerbahçe yenilgisi, son olarak da Malatya'daki beraberlik, Galatasaray 'a 3 haftada tam 7 puana mâl oldu. Böylece lider Trabzonspor 'un 14 puan gerisinde kalan Sarı-Kırmızılılar'da, Avrupa'da alınan başarılı sonuçlara rağmen moraller alt üst olmuş durumda. Ligdeki kötü gidişatı bir an önce sonlandırmak isteyen teknik direktör Fatih Terim, Florya'daki suskunluğunu bozarak, öğrencileriyle kısa bir toplantı yaptı. Ligde daha ilk devrenin bile bitmediğini hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Önümüzde kazanılacak ve kaybedilecek daha çok puan var. Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Biz kendi işimizi yapalım. Bir an önce toparlanıp ayağa kalkalım ve kazanmaya başlayalım. Sonrasında kim nerede olur, ne yapar, hep beraber bakarız." ifadelerini kullandı.

GOL KRİZİNE ÇARE ARANIYOR

Savunmada yapılan bireysel hatalara rağmen, defans hattının genel durumundan memnun olan Terim, asıl problemin hücum hattında olduğunu düşünüyor. Takımının bir türlü lig maçlarını erken kopartıp sonuca gidememesinden dert yanan Fatih hoca, ekibiyle birlikte gol krizine çözüm arıyor. Birçok hücum oyuncusundan beklediği verimi alamayan Terim'in, çift forvetli düzeni yeniden gözden geçireceği ve Halil'i bir şekilde 11'e tekrar adapte etmeye çalışacağı bildirildi. Diagne ile Mohamed arasında bir değişiklik olup olmayacağı ise Altay maçına yönelik gerçekleşecek taktik provalarda ortaya çıkacak.

BASKET TAKIMINA DESTEK

Galatasaray NEF erkek basketbol takımının evinde oynadığı Beşiktaş Icrypex karşılaşmasında tribünde bir çok önemli misafir yer alıyordu. Bir çok şube ve branş takımlarının tribünden takip ettiği karşılaşmada Galatasaray başkanı Burak Elmas ve futbol takımı teknik direktörü Fatih Terim'in yanı sıra futbolcuların da büyük bir kısmı mücadeleyi saha içi tribünden izledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0