Sacha Boey devreyi kapattı!

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey yaşadığı sakatlık sonrasında geri dönmekte zorlandı. Bir süredir tedavisini ülkesi Fransa'da sürdüren 21 yaşındaki oyuncunun ilk yarıyı kapattığı iddia edildi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da uzun süredir sakat olduğu için sahalardan uzak kalan Sacha Boey ilk yarıyı kapattı. Fransız futbolcunun ülkesinde yoğun bir tedavi süreci yaşadığı belirtildi. Eylül ayındaki Trabzonspor karşılaşması öncesinde sakatlanan ve 1 ay takımdan uzak kaldıktan sonra Marsilya maçında ilk 11'de kadroya dönen Boey, zorlu mücadelenin 60. dakikasında yaşadığı sakatlık sonrasında yeniden tedavi görmüştü.

İstanbul'da süren tedavinin ardından yaklaşık 3 hafta önce Fransa’ya giden ve kendi doktoruyla çalışmalar yapan genç oyuncuya günde yaklaşık 8 saatlik tedavi programı uygulandığı ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0