Sofiane Feghouli: Birbirimize alışmamız zaman alıyor..

Süper Lig'de ilk yarının son maçında Antalyaspor'u mağlup ederek ligdeki 7 maçlık galibiyet hasretine son veren Galatasaray'da günün açılışını yapan Sofiane Feghouli açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Cezayirli yıldız oyuncu, günün yıldızı Kerem hakkında da görüşlerini dile getirdi. Sofiane Feghouli'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde.. 

Çok mutlu oldum. Elhamdülillah bu maç kazandık. Geçen maçlarda da iyi oynamıştık ama istediğimiz sonucu elde edemedik. Buradaki neden, çok sayıda yeni oyuncularımızın olması. Birlikte oynamamız, alışmamız biraz zaman alıyor; ancak birlikte oynadığımız zaman sonuçları görüyoruz. Kaybettiğimizde de kazandığımız da birlikteyiz. Çok puan farkı var; ancak maçları tek tek ele alıp puan sıralamasında yukarıya çıkmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kerem maşallah çok yetenekli bir oyuncu. Genç geldi ancak kendisini geliştirdi. Oynamadığı zamanlarda bile her zaman baktı, gözlemledi ve kendine Galatasaray’da bir yer edindi. Yavaş yavaş üzerine koyarak devam etti. Küçük bir kardeşim olarak ona tavsiyeler veriyorum. O da yoluna iyi bir şekilde devam ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0