STSL | Galibiyete hasret!

Geçtiğimiz hafta içerisinde Avrupa Ligi’nde mücadele ettiği grubunu namağlup lider olarak tamamlayan Galatasaray, adını son 16 turuna yazdırırken Süper Lig’de son haftalarda kötü gidişini sürdürüyor. Fatih Terim’in öğrencileri, ligin 16. Haftasında Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda karşılaşırken sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. 

Süper Lig’de zirvenin sahibi Trabzonspor’un puan kaybettiği haftada aradaki puan farkını indirme fırsatını yakalayan Galatasaray, deplasmanda konuk olduğu Sivasspor karşısında bu fırsatı geri tepti. Rakibi karşısında ilk yarıda rakip kaleye sadece 2 şut çekebilen ve 90 dakikayı 3 isabetli şut ile tamamlayan Galatasaray, karşılaşmanın 80. dakikasında kalesinde gördüğü golle sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Demir Grup Sivasspor’a galibiyeti getiren gol Faycal Fajr’den gelirken; bu sonuçla Galatasaray’ın ligdeki galibiyet hasreti 5 maça çıktı. 

5 MAÇTA 3 PUAN TOPLADI

Süper Lig’de son galibiyetini 31 Ekim 2021 tarihinde oynanan Gaziantep FK karşısında alan Galatasaray, takip eden bölümde ligde oynadığı 5 lig maçında galibiyete hasret kaldı. Fatih Terim’in öğrencileri bu bölümde ligde Karagümrük karşısında sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılan Galatasaray, evinde ağırladığı Fenerbahçe karşısında 2-1 mağlubiyetle ayrılmıştı. Malatya deplasmanından golsüz dönen Galatasaray, geçtiğimiz hafta Altay karşısında da evinde 2-2'lik beraberlikle sahadan ayrılmıştı. Sivas deplasmanında da eli boş dönen Cimbom, böylelikle ligde son 5 haftada sadece 3 puan toplayabilmiş oldu. Kasım ayında ligde oynadığı maçlarda galibiyete hasret kalan Galatasaray, kötü formunu Aralık ayının ilk 2 haftasında oynadığı maçlarda da sürdürdü. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0