UEL | Son 32 turundaki takımlar belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi'nde dün oynanılan karşılaşmalarla birlikte grup aşaması tamamlandı. E Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, grubunu namağlup lider olarak tamamlayarak adını son 16 turuna yazdırırken statü gereğince Şampiyonlar Ligi'nden gelecek takımlarla grup aşamasını 2. bitiren takımlar karşılaşacak.

Grup aşamasını lider olarak tamamlayarak Galatasaray ile birlikte adını son 16 turuna yazdıran takımlar şu şekilde oldu: Lyon, Monaco, Spartak Moskova, Frankfurt, Kızılyıldız, Bayer Leverkusen, West Ham United

Şampiyonlar Ligi'nde grubunu üçüncü sırada bitirerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan ve son 32 turunda yer alacak olan takımlar ise şu şekilde oldu: Rangers, Real Sociedad, Napoli, Olympiakos, Lazio, Braga, Real Betis, Dinamo Zagreb, Barcelona, Borussia Dortmund, Leipzig, Porto, Sevilla, Sheriff, Zenit, Atalanta.

SON 16 TURU MART'TA BAŞLAYACAK
Avrupa Ligi'nde grubunu lider tamamlayan 8 takımla, play-off turundan çıkacak 8 takım, son 16 Turu’nda karşılaşacak. Liderler kurada seri başı olacak ve rövanşa kendi sahasında çıkacak. Son 16 Turu’nda ilk maçlar 10 Mart 2022'de, rövanşlar 17 Mart 2022'de oynanacak. Bu turu geçen takımlar, Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselecek. 

Galatasaray'ın muhtemel rakipleri 17 Şubat 2022 ve 24 Şubat 2022'de oynanacak maçların ardından belli olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0