Atalay Babacan kiralanıyor!

Ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala kadrosunu güçlendirmesi beklenen Galatasaray'da bir ayrılık daha gerçekleşti. Teknik direktör Domenec Torrent, genç oyuncu Atalay Babacan'ın düzenli olarak forma giyebilmesi için Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Ümraniyespor'a kiralanmasına onay verdi. 

Ümraniyespor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı fakat teknik direktör Domenec Torrent'in izin vermemesi nedeniyle transferini askıya aldığı Atalay Babacan konusunda mutlu sona ulaştı. İspanyol teknik adam, düzenli olarak forma giymesi için Atalay Babacan'ın sezon sonuna kadar Ümraniyespor'a kiralanmasına izin verdi. 21 yaşındaki merkez orta saha, evrak işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün yeni takımına katıldı.

Geçtiğimiz sezonu Adanaspor'da kiralık olarak geçiren Atalay Babacan, turuncu-beyazlılarda 20'si ilk 11, 29 maçta oynadı ve 3 gol - 2 asist yaptı. Teknik direktör Fatih Terim'in sezon başında kadroda tuttuğu genç oyuncu, ligin ilk yarısında toplamda 4 maçta 33 dakika sahada kalmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0