Gomis geri dönüyor!

Bu sezon gol yollarında ciddi bir sıkıntı yaşayan ve Süper Lig'de küme düşme hattının bir kaç puan üzerinde bulunan Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Al-Hilal ile olan sözleşmesini feshederek takımdan ayrılan Bafetimbi Gomis ile görüşen Burak Elmas yönetimi, tecrübeli oyuncuyu Florya'ya hem liderlik yapması hem de gol yollarındaki sorunu çözmesi için getiriyor! 

Sabah'ın haberine göre; bu sezon tarihinin en zorlu günlerini geçiren Galatasaray yönetimi, sürpriz bir hamle yaptı. Sezon başından beri gol yollarında ciddi bir sıkıntı yaşayan Cimbom, bu sıkıntıyı da çözmek için Al-Hilal'de sözleşmesi biten Bafetimbi Gomis'le prensipte anlaştı. İstanbul'a gelen 36 yaşındaki yıldızın menajeriyle yapılan görüşmelerde mutabakat sağlandı. Arada ufak pürüzlerin kaldığı öğrenilirken, Gomis'in de yeniden Galatasaray'da forma giymek istediği belirtildi.

Başkan Burak Elmas da dün akşam Habertürk'te yaptığı açıklamada Gomis'le görüştüklerini belirterek bu gelişmeleri doğrulamıştı. Takımı genç ve karar anlarında tecrübesiz bulan İspanyol teknik direktör Torrent, deneyimli futbolcunun liderliğinden faydalanmak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0