Diawara'ya ikna turları!

Ara transfer döneminde orta sahaya mutlak takviye yapacak olan Galatasaray'da listede yer alan Amadou Diawara için şartlar sonuna kadar zorlanıyor. Roma'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 24 yaşındaki Gineli oyuncu her ne kadar Türkiye'ye gelmek istemese de, Galatasaray yönetimi transferi bitirmek için oyuncuyla son kez görüşecek! 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da orta saha transferi için listede yer alan Amadou Diawara için görüşmeler devam ediyor. Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmayan Gineli orta saha oyuncusu kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor. Milli takım formasıyla Afrika Kupası'nda mücadele eden ve henüz İtalya'ya dönmeyen Diawara için Galatasaray yönetimi her ne kadar Roma yönetimiyle her konuda anlaşma sağlasa da, oyuncuyu ikna etmek pek kolay olmayacak. İtalya'dan da çeşitli teklifler alan 24 yaşındaki oyuncu, kariyeriyle ilgili kararını önümüzdeki günlerde vereceğini iletirken Galatasaray yönetimi de Diawara ile birebir görüşme kararı aldı. Domenec Torrent'in kadroda görmek istediği Afrikalı oyuncuyla hafta sonu görüşecek olan Burak Elmas yönetimi, son teklifini yaparak oyuncunun karar vermesini isteyecek. Ara transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Galatasaray cephesi hafta sonuna kadar transferi noktalamak ve Diawara'yı zaman kaybetmeden İstanbul'a getirmek istiyor. 

BU SEZON FORMAYA HASRET
2019 yılında Napoli'den 21 milyon Euro bonseris bedeliyle transfer olduğu Roma'da teknik direktör Jose Mourinho'nun bu sezon pek şans vermediği Gineli orta saha oyuncusu, tüm kulvarlarda 8 maçta 306 dakika sahada kaldı. Diawara bu karşılaşmalarda sadece 1 asist yapabildi. Afrika Kupası'nda son 16 turunda elenen Gine'nin bir parçası olan Diawara, bu sezon milli takım formasıyla 9 maçta görev yaptı ve bu karşılaşmaların tamamında ilk 11'de görev yaptı.

Eski Açık'ın yeni bölümünde Galatasaray'ın transfer gündemi konuşuldu. Gedson, Bürki, Josuha Guilavogui ve Bafetimbi Gomis transferlerindeki son durum  👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0