Gedson Fernandes için imza bekleniyor!

Süper Lig'de bu sezon kötü günler geçiren ve kadrosuna takviye yapması beklenen Galatasaray'da yılan hikayesine dönen Gedson Fernandes transferinde her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Burak Elmas yönetiminin kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Portekizli yıldız için kulübü Benfica zorunlu satın alma opsiyonunu şart koştu. 

Portekiz'de yayın yapan Record gazetesine göre; Galatasaray ve Benfica arasındaki Gedson Fernandes pazarlıkları devam ediyor. Galatasaray yönetimi uzun süredir kadrosuna katmak istediği Portekizli futbolcunun transferi için Benfica ile 1.5 yıl kiralama konusunda anlaşma sağlamıştı fakat Benfica'nın satın alma opsiyonunu zorunlu hale getirme talebi Galatasaray cephesi tarafından reddedilmişti. Galatasaray'da başkan Elmas'ın bizzat takip ettiği transfer sürecinde, Gedson Fernandes'in satın alma opsiyonundaki zorunluluğu kaldırmak adına Benfica yönetimi ile görüşmelerini sürdürüyor. Galatasaray başkanı Burak Elmas dün kulüp üyeleriyle yaptığı online toplantıda "Gedson Fernandes için bazı pürüzler var. Bu yüzden transferin yüzde yüz bittiğini söyleyemeyiz." dediği aktarıldı.

Gedson Fernandes bir süredir Galatasaray ve Benfica arasındaki görüşmelerin tamamlanmasını beklediği için Portekiz ekibiyle antremanlara çıkmıyordu. 

Eski Açık'ın yeni bölümünde Galatasaray'ın transfer gündemi konuşuldu. Gedson, Bürki, Josuha Guilavogui ve Bafetimbi Gomis transferlerindeki son durum  👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0