Domenec Torrent ekibiyle geliyor!

Fatih Terim ile yollarını ayıran ve teknik direktörlük görevine Domenec Torrent'i getirmeye hazırlanan Galatasaray'da hareketli saatler başladı. Florya'da tabir-i caizse tüm ekibi değiştirme kararı alan Burak Elmas yeni teknik direktörünü bu akşam İstanbul'a getirirken, İspanyol antrenör yardımcılarıyla birlikte gelecek. 

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasından önce yönetim, uzun bir dönem Pep Guardiola'nın da yardımcılığını yaptığı Domenec Torrent ile görüşmüştü. 59 yaşındaki İspanyol teknik adam bugün, 23.55'te İstanbul'da olacak. Kısa süre önce Guardiola'nın ekibinden ayrılan Torrent ile prensip anlaşmasına varan Galatasaray yönetimi, sezonun ikinci devresinde takımı İspanyol teknik adama emanet edecek. Sezon sonuna kadar anlaşma sağlanan Torrent'in sezon sonu için opsiyon maddesi var. Memnun kalınırsa yola devam edilecek. Yeni teknik direktörün hafta sonu oynanacak olan Hatayspor maçında da takımın başında olması bekleniyor.

YARDIMCISI DA VICENS OLACAK
Galatasaray'da teknik direktörlük görevine geçecek olan Domenec Torrent'in yardımcısı da Carlos Vicens olacak.
2017 yılından beri Pep Guardiola'nın antrenör ekibinde yer alan 38 yaşındaki İspanyol teknik adam, geçtiğimiz senelerde U18 takımının başarısında büyük pay sahibi olurken sezon başında da A takımda üçüncü yardımcı antrenör olarak yer almaya başlamıştı. Kariyerinde daha önce İspanyol ekibi Mallorca'nın akademisinde ve ABD deneyimleri bulunan Vicens, geçtiğimiz günlerde Pep Guardiola ve Burak Elmas arasında yapılan görüşmede İspanyol teknik adamın yardımcı antrenör olarak önerdiği isimlerden birisi olduğu iddia edildi. 

İmparator Fatih Terim'in ayrılığını ve yerine ismi geçen Domènec Torrent'i Eski Açık'ın yeni bölümünde konuştuk. Yeni bölümü kaçırmayın: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0