Tuğberk Tanrıvermiş geri dönüyor!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından idari ve teknik kadroyu değiştirme kararı alan yönetim, teknik adamlık koltuğuna İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent'i göreve getirmesinin ardından yardımcı kadrosuna da tanıdık bir ismi getirmeye hazırlanıyor. Bir dönem Galatasaray 'da görev yapan ve şuan Spezia U19 takımı çalıştıran Tuğberk Tanrıvermiş'in yeni teknik ekipte yer alması bekleniyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; 4 sene önce Galatasaray altyapısında görev yapan ve şuan Spezia U19 takımı çalıştıran Tuğberk Tanrıvermiş, yeni teknik direktör Torrent'in ekibinde görev yapacak. İspanyol teknik adamın ekibinde daha önce Galatasaray'da forma giymiş bir yabancı ismin de yer alması bekleniyor. Tuğberk Tanrıvermiş kısa süre önce A Milli Takım 'da Stefan Kuntz'un yardımcılığı için düşünülmüş ancak iş resmiyete dönmemişti.

Tanrıvermiş daha önce Galatasaray altyapısında görev yapmış ve 4 sene evvel Roma'nın yolunu tutmuştu. Roma'da çeşitli yaş kategorilerinde gösterdiği başarılı performansın ardından bu sezon başında Spezia U19 takımının başına geçmişti. 

İmparator Fatih Terim'in ayrılığını ve yerine ismi geçen Domènec Torrent'i Eski Açık'ın yeni bölümünde konuştuk. Yeni bölümü kaçırmayın: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0